Hero

Over ons

Bij Jungheinrich werken wereldwijd duizenden mensen in verschillende functies en met uiteenlopende kwaliteiten. Toch zijn de overeenkomsten tussen hen voelbaar, omdat zij allemaal bijdragen aan de kracht van ons merk. Om dat te doen, moet je wel weten waar wij voor staan. Onze missie is immers bepalend voor het hoge niveau van onze producten en diensten. Bij Jungheinrich doe je ertoe. Dat geeft voldoening en schept ook verwachtingen, omdat je het beste uit jezelf moet willen halen. Zoals wij zeggen: “The best things in life are yellow!”

Het DNA van Jungheinrich

Wij zijn de makers van interne logistiek. Onze producten en diensten zijn er altijd op gericht om de goederenstromen van onze klanten te optimaliseren. Dat doen wij met visie, vakmanschap, en oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Om goed in te spelen op de ontwikkelingen van vandaag en morgen, denken wij altijd vooruit. Vanuit dat langetermijnperspectief nemen wij doordachte beslissingen en handelen wij bewust; voor onze klanten en ook voor onze medewerkers, de samenleving en het milieu. Dat verantwoordelijkheidsbesef komt voort uit onze lange historie als een succesvol familiebedrijf. Samen vormen wij één team, met gedeelde waarden en normen.

Lees meer

Ons businessmodel

Ons uitgebreide product- en serviceportfolio is de basis voor ons succes. Jungheinrich neemt hiermee een unieke positie in op de markt. Wij kunnen iedere klantvraag beantwoorden met een maatwerk oplossing, klaar voor gebruik en passend bij de bedrijfsvoering. Op ons hele portfolio is dezelfde hoogstaande kwaliteit van toepassing. Bovendien zijn onze producten en diensten naadloos op elkaar afgestemd, waardoor alle mogelijke combinaties en uitbreidingen realiseerbaar zijn. Dit businessmodel verhoogt de geloofwaardigheid van ons merk en geeft onze kleur geel een gouden glans.

Lees meer

Jungheinrich als werkgever

We zeggen het wel vaker en met trots: bij de medewerkers van Jungheinrich stroomt geel bloed door de aderen. Je werkt namelijk niet alleen bij ons, nee, je bent ook maker, bewaker en ambassadeur van ons merk. Het is niet eens zo gemakkelijk om die identiteit te omschrijven, maar je voelt het wel direct als je bij ons over de vloer komt. Geel is voor ons de kleur van gedrevenheid, maatwerk, veiligheid en werkplezier. Het staat voor in beweging blijven en voor hoge verwachtingen; voor schouder aan schouder en afspraak is afspraak. Als werkgever vragen én geven we veel. Wil je weten wat? Lees dan meer over wat Jungheinrich als werkgever voor jou kan betekenen.

Lees meer