Hero

Over ons

Al sinds 1964 is Jungheinrich Nederland de toekomst in intralogistiek. Dat klinkt onbescheiden. Maar het is gewoon een verdiend compliment aan de mensen die bij ons werken. Door hun kennis, inzet en mentaliteit is Jungheinrich de koploper als het gaat om heftrucks, magazijninrichting en -automatisering.

Je voelt je stijgen bij Jungheinrich

Wij zijn de makers van interne logistiek. Onze producten en diensten zijn er altijd op gericht om de goederenstromen van onze klanten te optimaliseren. Dat doen wij met visie, vakmanschap, en oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Om goed in te spelen op de ontwikkelingen van vandaag en morgen, denken wij altijd vooruit. Vanuit dat langetermijnperspectief nemen wij doordachte beslissingen en handelen wij bewust; voor onze klanten en ook voor onze medewerkers, de samenleving en het milieu. Dat verantwoordelijkheidsbesef komt voort uit onze lange historie als een succesvol familiebedrijf. Samen vormen wij één team, met gedeelde waarden en normen.

Lees meer

De bouwstenen van kwaliteit

Ken je het gevoel dat klanten en collega’s blij zijn met wat je doet? Bij Jungheinrich leeft dat heel sterk. Bij Jungheinrich kan je altijd bijdragen aan de kwaliteit, waarmee wij wereldwijd het verschil maken. Welk werk je ook doet. Wie met een vergrootglas naar het prestaties van onze teams kijkt, komt altijd deze drie bouwstenen van kwaliteit tegen:

Ruimte - om zelf dingen beter te doen

Waardering - voor inzet en mentaliteit

Plezier - in uitdaging en succes

Great Place to Work

Jungheinrich Nederland is gecertificeerd als Great Place to Work. Aan de toekenning van dit keurmerk gaat een uitgebreid en onafhankelijk onderzoek vooraf. Niet minder dan 94% van onze medewerkers vindt Jungheinrich een fijne werkgever. In het onderzoek kwamen de volgende thema’s aan de orde: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Deze positieve score is te danken aan de persoonlijke bijdrage die elke collega dag in dag uit levert. Werkgeluk maak je samen.

Lees meer

Overtuigend businessmodel

De focus op kwaliteit combineren wij met ongekend omvangrijke portefeuille van producten en services. Jungheinrich kan iedere klantvraag beantwoorden met een maatwerk oplossing. Klaar voor gebruik en passend bij de bedrijfsvoering. Daarbij zijn al onze producten en diensten naadloos op elkaar afgestemd. Alle mogelijke combinaties en uitbreidingen zijn zodoende realiseerbaar. Door dit businessmodel heeft het geel van onze huisstijl een gouden merkuitstraling gekregen. Join the winning team!

Lees meer