Hero

Jungheinrich als werkgever

We zeggen het wel vaker en met trots: bij de medewerkers van Jungheinrich stroomt geel bloed door de aderen. Je werkt namelijk niet alleen bij ons, nee, je bent ook maker, bewaker en ambassadeur van ons merk. Het is niet eens zo gemakkelijk om die identiteit te omschrijven, maar je voelt het wel direct als je bij ons over de vloer komt. Geel is voor ons de kleur van gedrevenheid, maatwerk, veiligheid en werkplezier. Het staat voor in beweging blijven en voor hoge verwachtingen; voor schouder aan schouder en afspraak is afspraak. Als werkgever vragen én geven we veel. Wil je weten wat? Lees dan meer over wat Jungheinrich als werkgever voor jou kan betekenen.

Wat wij bieden

Jungheinrich is een internationale onderneming, maar ook een familiebedrijf. Dat is voelbaar. Iedere werknemer is een onderdeel van het geheel, een onmisbare schakel in het proces. Wat je kwaliteiten ook zijn en welke ambities je ook koestert, je draagt bij aan het duurzame succes van Jungheinrich. In onze werving en selectie besteden we daar bewust aandacht aan. Natuurlijk kijken wij naar wat jij inbrengt, maar het is zeker zo belangrijk dat jij je thuis voelt bij onze bedrijfscultuur.

Trots op ons product

Als marktleider zijn wij trots op het onderscheidend vermogen van onze producten en diensten. Je vertegenwoordigt nu eenmaal de Apple onder de heftrucks en bent koning in het land van intralogistieke oplossingen. Dat opent deuren, maar schept ook verantwoordelijkheden. Als Account Manager ben je op weg naar onze klanten en beland je de ene dag bij een kippenboer op de Veluwe en de dag erna bij een directeur van een grote internationale webshop. Van servicemonteur tot secretaresse en van Account Manager tot projectcoördinator: alle medewerkers van Jungheinrich zijn zich bewust van die verantwoordelijkheid om onze klanten te bedienen met een betrouwbare oplossing op maat.

Wat mag jij verwachten?

Goed, de lat ligt dus hoog. We vinden het vanzelfsprekend dat je het beste uit jezelf en jouw functie haalt, maar daar mag jij ook iets voor terug verwachten. Dat begint met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tijdens jouw inwerkperiode doorloop je eerst een uitgebreid introductieprogramma, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat. Samen met jouw leidinggevende ga je daarna nog regelmatig in gesprek over de samenwerking en de gestelde doelen en afspraken. Je bespreekt wat goed gaat, wat beter kan en wat nodig is. En wil jij je vleugels uitslaan? Jungheinrich biedt ongekende scholings- en doorgroeimogelijkheden, zelfs internationaal.

Great Place To Work

Gecertificeerd als Great Place to Work

De internationale organisatie Great Place to Work heeft Jungheinrich officieel gecertificeerd als een Great Place to Work in Nederland. Aan de toekenning van dit keurmerk ging een uitgebreid medewerkersonderzoek vooraf. Niet minder dan 94% van de medewerkers vindt Jungheinrich een fijne werkgever. In het onderzoek werden de volgende thema’s belicht: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Deze positieve score is het resultaat van onze gezamenlijke inzet. Elke collega levert iedere dag persoonlijk een bijdrage. Samen creëren van een positieve omgeving en het werkgeluk wat daarbij hoort.

Aantrekkelijke regelingen

Naast een collegiale werksfeer en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, profiteer je bij Jungheinrich ook van aanvullende regelingen, zoals:

  • flexibele werktijden;
  • halve 13e maand;
  • 8 extra vakantiedagen kopen;
  • voordelige uitgebreide ziektekostenverzekering;
  • auto van de zaak voor buitendienstfuncties en leidinggevende functies;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • en uiteraard leuke uitjes met collega’s.

De wereld ligt open

We zijn een bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Met ons internationale ontwikkelingsprogramma 'Going Global with Jungheinrich' kun jij je daarin bekwamen. Afhankelijk van de functie, krijgen medewerkers bij ons de kans om maximaal zes maanden lang ervaring op te doen bij een buitenlands bedrijfsonderdeel. Zij bouwen zo een wereldwijd netwerk op, wisselen kennis uit met internationale collega’s en leren van hun aanpak en marktbenadering. En wie weet, misschien leg jij daar ook de basis voor een langer verblijf in het buitenland.

Ben jij enthousiast, overtuigd of op z’n minst geïnteresseerd? Kijk dan eens naar ons vacatureoverzicht.

Bekijk vacatures