Hero

Jouw collega's

Wil jij écht weten wat je kunt verwachten van een baan bij Jungheinrich? Niemand kan je dat beter vertellen dan onze eigen collega’s. Hieronder laten wij hen aan het woord en delen zij hun verwachtingen en ervaringen met je. Je kunt direct kiezen voor medewerkers die de door jou geambieerde richting volgen, maar misschien vind je het ook wel leuk om meer gevoel te krijgen bij de andere takken van ons bedrijf. Smaken deze verhalen naar meer? Je bent van harte welkom om te solliciteren!

Commerciële buitendienst

Hier werken onze Account Managers: collega’s die de relatie met onze bestaande en nieuwe klanten onderhouden en die samen met hen steeds op zoek zijn naar de beste oplossing. Heb jij een positieve drive en zie jij overal kansen om te verzilveren? Lees dan de verhalen van jouw toekomstige collega’s!

Lees meer

Binnendienst

Onder de binnendienst vallen alle afdelingen die de interne organisatie vormgeven en ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan HR, Finance, Marketing, Support en ICT. Ben jij zo’n professional en wil jij onze organisatie ondersteunen om succesvol te zijn?

Lees meer

Service & After Sales

Hieronder vallen de servicemonteurs die onderhoud en reparaties verrichten aan onze heftrucks en andere interne transportmiddelen, en ook de collega’s die zorgen dat zij dat op een goed georganiseerde manier kunnen doen. Dus kun jij de techniek laten werken?

Lees meer