Hero

Jouw collega's

Wie voelen zich thuis bij Jungheinrich? Doorgaans niet de mensen die graag veel beter dan een ander willen zijn. Nee, bij ons vind je vooral mensen die graag eigen verantwoordelijkheid nemen en in samenwerking met collega’s willen werken aan een stijgende lijn in de prestaties. Die wil om iets goeds neer te zetten, vinden we bij Jungheinrich net zo belangrijk als opleiding en talent.

Sales

Hier werken onze Account Managers. Als Account Manager onderhoud je de relatie met onze bestaande en nieuwe klanten. Samen met hen ben je steeds op zoek zijn naar de beste oplossing voor hun intralogistieke problemen. Klik voor een beter beeld van wat je met je toekomstige collega’s kan bereiken op de link hieronder.

Lees meer

Office

Dit is de verzamelnaam voor alle afdelingen, die samen zorgen dat de interne organisatie goed draait en blijft draaien. Denk bijvoorbeeld aan HR, Finance, Marketing, Support en ICT. Als collega op een van deze afdelingen heb je een werkplek op onze hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn. Hier zijn ook werkplaatsen, hallen en demonstratieruimten. De kern van wat Jungheinrich doet, is dus echt zicht- en tastbaar.

Lees meer

Techniek

Hier werken onze servicemonteurs en werkplaatsmonteurs. Zij onderhouden en repareren de heftruks en andere intralogistieke transportmiddelen. Bij dit werk komt veel voorbereiding, planning en administratie kijken. De Servicemonteurs kunnen hierbij volledig vertrouwen op hun kantoorcollega’s. Ook zij maken het waar wat er gezegd wordt: Jungheinrich is het eldorado voor de monteur.

Lees meer