Hero

Missie & visie

Bij Jungheinrich werken wereldwijd duizenden mensen in verschillende functies en met uiteenlopende kwaliteiten. Toch zijn de overeenkomsten tussen hen voelbaar, omdat zij allemaal bijdragen aan de kracht van ons merk. Om dat te doen, moet je wel weten waar wij voor staan. Onze missie is immers bepalend voor het hoge niveau van onze producten en diensten. Bij Jungheinrich doe je ertoe. Dat geeft voldoening en schept ook verwachtingen, omdat je het beste uit jezelf moet willen halen. Zoals wij zeggen: “The best things in life are yellow!”

Het DNA van Jungheinrich

Wij zijn de makers van interne logistiek. Onze producten en diensten zijn er altijd op gericht om de goederenstromen van onze klanten te optimaliseren. Dat doen wij met visie, vakmanschap, en oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Om goed in te spelen op de ontwikkelingen van vandaag en morgen, denken wij altijd vooruit. Vanuit dat langetermijnperspectief nemen wij doordachte beslissingen en handelen wij bewust; voor onze klanten en ook voor onze medewerkers, de samenleving en het milieu. Dat verantwoordelijkheidsbesef komt voort uit onze lange historie als een succesvol familiebedrijf. Samen vormen wij één team, met gedeelde waarden en normen.

Wat bieden wij onze klanten?

Jungheinrich is altijd op zoek naar nieuwe logistieke oplossingen. Als toonaangevend bedrijf zetten wij onze innovatiekracht in om onze producten, diensten en processen nog beter en efficiënter te maken. Zo bouwen wij voortdurend aan een uitgebreid portfolio, waarmee wij onze klanten ondersteunen om succesvol te zijn. Onze proactieve en persoonlijke aanpak leidt tot langdurige klantrelaties en een hoge klanttevredenheid. Onze relaties weten dat zij kunnen vertrouwen op topkwaliteit, service en snelheid. Dat levert veel op, zowel voor hen als voor ons.

Wat zijn onze kernkwaliteiten?

  • Wij maken complexiteit beheersbaar: dankzij onze grondige kennis van logistieke processen, techniek en software zijn wij in staat om complexe vraagstukken snel te doorgronden en om te buigen naar een oplossing; of het nu gaat om heftrucks, de inrichting van een magazijn of de automatisering van de hele logistiek.
  • Wij bieden gerichte oplossingen: geen enkele klant is standaard, dus onze oplossingen zijn dat evenmin. Als intralogistieke expert bieden wij een breed portfolio van nieuwe en gebruikte producten, koop en huur, planning en service, software en financiële diensten. De juiste combinatie leidt tot dé oplossing.
  • Wij zijn toonaangevend: met onze brede en diepgaande expertise en vernieuwende innovaties hebben wij een leidende positie in de markt verworven. Jungheinrich zet internationaal de toon, en wil die koploperspositie ook in de toekomst behouden.
  • Wij begrijpen onze klanten: onze kracht is dat wij steeds de belangen van onze klanten voor ogen houden. Met advies ondersteunen wij hen om de vraag te verhelderen en komen wij samen tot een maatwerk oplossing. De techniek is onze passie, maar die komt pas tot uiting als onze klant ermee kan werken.