Hero

Scholing en opleiding

Jungheinrich is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, omdat zowel de wereld van onze klant als de stand van de techniek voortdurend verandert. Om ons portfolio continu toe te snijden op de vraag van vandaag en morgen, moeten we ons blijven ontwikkelen. We besteden dan ook veel aandacht aan scholing en opleiding. Ben jij goed in je vak en wil je nog veel beter worden? Bij Jungheinrich groei je mee met de innovatiekracht van ons bedrijf. En wij met jou!

Verkoop- en producttrainingen

Als Sales Trainee of Account Manager is geen dag hetzelfde. Zodra je bent aangenomen, vlieg je er zelfs meteen weer uit! Letterlijk dan, want tijdens jouw inwerkperiode reis je naar onze fabrieken in Duitsland om daar een paar weken lang uitgebreide verkoop- en producttrainingen te volgen. Zo bouw je aan een stevig fundament van kennis en ervaring, breng jij jouw talenten tot ontplooiing en raak je vertrouwd met ons specifieke portfolio. Je wordt gaandeweg persoonlijk geïntroduceerd in jouw rayon, zodat je uitgroeit tot een bekend gezicht voor onze potentiële klanten.  

Trainingen voor de binnendienst

Kom je bij ons op kantoor in de binnendienst te werken, dan ondersteun jij onze collega’s met een vlekkeloze organisatie. Natuurlijk moet je dan eerst het bedrijf leren kennen als jouw broekzak. Daarom begin je met een introductietournee, waarin je een kijkje neemt op alle afdelingen en zo direct al kennismaakt met een heleboel collega’s. Wil jij je verder ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van productkennis, finance, HR of office? Wij willen graag dat jij je blijft ontwikkelen, dus overleg met jouw leidinggevende over jouw ideeën voor de toekomst. 

Technische trainingen

Ook in andere functies zorgen we dat je op en top klaar bent voor het echte werk. Zo leer je als servicemonteur alles over onze hef- en magazijntrucks tijdens speciale cursussen met andere technici in onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Ook wanneer we nieuwe modellen van onze heftrucks introduceren (en dat gebeurt regelmatig in een innovatief bedrijf als het onze) krijg je opnieuw een training. Wanneer jij wilt bijblijven in je vak, zorgen wij regelmatig voor interessante opfriscursussen om je kennis op peil te houden.

Solliciteren?

Als lid van de Jungheinrich familie bieden wij je een breed en aantrekkelijk bij- en nascholingsprogramma. Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Bekijk dan ons vacatureoverzicht of stuur ons een open sollicitatie. 

Bekijk onze vacatures!